Индивидуални уроци

 • Предлагаме ви индивидуални уроци по английски език в удобно за вас време. Те могат да бъдат по 1 астрономически час, час и половина или цели два часа, по ваш избор. Съобразени са с нуждите на учещите. Периодичността се определя от целите и заетостта на обучавания–посещенията могат да бъдат с интензивност варираща от всеки ден до веднъж седмично.

  За хора, които искат да изучават езика индивидуално според техните лични цели и предпочитания. Имаме много деца, възрастни и професионалисти, на които преподаваме индивидуални уроци. Хора, които имат нужда от по-гъвкава програма и които искат да учат от офиса / дома си, или на място в нашата школа.

  Часовете се водят от български квалифицирани учители и/или американски и британски преподаватели.

  Заплащането зависи от това дали ви преподава квалифициран чуждестранен преподавател от International House Sofia, или квалифициран български преподавател, както и от броя на заявените часове.

  Цената на индивидуален урок с опитен български учител е 35лв за 1 астрономически час. При заявяване и заплащане на 50 часа, цената на един астрономически час ще бъде 30лв, или 1500лв за индивидуален учебен пакет от 50 часа. Оригинален учебник се заплаща допълнително – цената е 50лв.

  Всички наши преподаватели са много опитни и имат международен преподавателски сертификат. В края на обучението получавате сертификат за съответното ниво, който е международно признат.

  Цени за индивидуални уроци с квалифициран чуждестранен преподавател може да намерите на страницата на нашите партньори от IH Sofia.

  Свържете се с нас за повече информация на: info@elc.bg / М: 0896 893 101 / 0892 414 994

  captcha

Leave Your Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *