Ученици

 • Езиков център  English Language Centre www.elc.bg предлага на вашите деца целогодишно изучаване на английски език през учебната година.

  Нашите курсове по английски език за деца в предучилищна и училищна възраст се провеждат както на място в офисите ни, така и в някои престижни столични училища.

  ⇒ Разполагаме с две учебни школи в София: на ул. Брегалница 43 (до метростанция „Опълченска“), и в центъра – на ул. Ген. Паренсов 39.

  Курсовете по английски език са съобразени с възрастта на всяко дете и нивото му на владеене на езика, обхващайки начинаещо А0 (Starters) – до В2 (Upper-Intermediate).

  Покриват 8 месеца от октомври до май, общо 105 учебни часа – на цена 770лв с включени оригинални учебници, материали и сертификат в края на обучението.

  Предлагаме безплатен и неангажиращ тест за детето ви на място в офисите ни, който с точност определя нивото на владеене на езика.

  Вашите деца имат възможност да учат езика със сертифицирани и изключително опитни български преподаватели. Всички те са магистри – филолози и педагози,  които преподават активно и в други престижни учебни институции като Англо-американското училище,  НБУ и организацията „Заедно в час“ и др.

  Ако се интересувате от курсове за ученици на място в училището на вашето дете, моля свържете се с нас за повече подробности.

  М: 0896 893 101 / info@elc.bg

  • Висококвалифицирани български преподаватели.
  • Компактни учебни групи с индивидуално внимание.
  • Сертификат за завършено цяло ниво в края на курса.