Карта за отстъпки във Великобритания

февруари 20, 2014

Знаете ли с какви привилегии се ползват студентите в Обединеното кралство? Заедно отпусканите стипендии и заеми, има и други начини за стимулиране на обучаващите се на Острова. Картата за отстъпки NUS EXTRA CARD е едно от предимствата за студенти във Великобритания.designweek.co_.uk-1-300x199

Какво е NUS EXTRA CARD? Такава карта може да си направи всеки новозаписан студент и тя му дава право на доста отстъпки от различно естество – намаление на  книги, музика, филми, дрехи, козметика, хранителни продукти. Освен това почти всеки ресторант или заведение за бързо хранене дава отстъпки за консумация. Тези, които са почитатели на  екстремните преживявания, ще намерят намаление за посещение на увеселителните паркове като Alton towers, Thorp park, Chester zoo, също и музея Madame Tussaud.

Как може да се сдобиете NUS EXTRA CARD? Всеки нов студент може да получи картата, като посети сайтът на организацията NATIONAL UNION OF STUDENTS  и предостави  своя лична снимка. За една година картата струва дванадесет британски лири. Ако се доплатят още две лири, картата се превръща вInternational  Student Identity card и е с отстъпки в повече от сто и четиридесет държави.

NUS EXTRA CARD е специално създадена за всеки студент в Обединеното кралство. Организацията National Union of Students защитава правата на студентите, разширява възможностите им за реализация. Съюзът е основан 1922 година и основната му цел е подобряване условията на живот и образованието на студентите.

Как да научим по-бързо английски език