Едно Вълнуващо Лято с Английското Училище за Деца на IH Sofia

юли 19, 2017

Вече преполoвихме месец юли и ето, че неусетно мина половината от лятното английско училище за деца на партньорите ни от International House Sofia.

Толкова много усмивки, езикови занимания, игри, креативност, завършени проекти, песни и танци, английска реч, усърдна работа и старание от страна на техните любознателни малки и големи деца и опитните им чуждестранни преподаватели.

Техните Британски и Американски преподаватели предлагат модерни техники за обучение и разнообразие от учебни материали. Всички занимания се провеждат в изцяло англоезична среда, като обучението е целодневно, от 9.30 – до 17.30ч. всеки делничен ден през лятото.

Ако и вие търсите алтернатива на детската градина за юли / август, където да оставяте детето си в ръцете на професионалисти, свържете се с International House Sofia, за да научите повече за тяхното английско лятно училище за деца на възраст от 4 до 12 години.

Подарете на своите деца едно незабравимо лято в англоезична среда, в която те да изучават неусетно английски език, забавлявайки се целодневно с вдъхновяващите млади и квалифицирани преподаватели на IH Sofia.

Екипът на ELC

Главният Оперативен Директор на IHWO на Посещение в СофияРазговорен Английски с Британци в София