Главният Оперативен Директор на IHWO на Посещение в София

юли 19, 2017

Нашите партньори от International House Sofia имаха удоволствието да посрещнат Луси Хорсфийлд, Главният Оперативен Директор на International House World Organisation (IHWO), на тридневна визита в София този месец.

Луси работи за международната школа от 2001 година – в сферата на човешките ресурси и качествения контрол. През 2009 година бива заслужено избрана за Директор на центъра, като координира умело 160 училища, 600 преподаватели и над 233,000 ученици в IHWO по целия свят. Луси съблюдава организирането и безпроблемното протичане на различни международни конференции, инициативи, събития и партньорства в мрежата на езиковия център.

Целта на нейната визита в София бе фактът, че езиков център IH Sofia беше избран за Домакин на Международната Конференция на IHWO, която ще се проведена в София през май, 2018. Това е голяма чест за партньорите ни от International House Sofia и възможност да се представи езиковото образование у нас, както и красотата и историята на София.

Само за няколко дни Луси успя да се запознае с екипа им и да се разходи из столицата, събирайки хубави впечатления за града и хората и наслаждавайки се на топлото време и щедрото слънце навън. Нашите партньори й показаха различни предложения относно избора на място за провеждане на конференцията, хотели за настаняване на многобройните международни гости и приятни местенца за отдих и забавление. Програмата беше наситена, а обратната връзка, която получиха от Луси беше изключително позитивна!

И ние от English Language Centre очакваме с нетърпение международната конференция в София на IHWO през май идната година, а дотогава желаем на всички вас хубаво и щастливо лято.

Екипът на ЕЛС

Летни Интензивни Курсове по АнглийскиЕдно Вълнуващо Лято с Английското Училище за Деца на IH Sofia