Английски за Ученици с ЕЛС в Столичните Училища

септември 25, 2017

Уважаеми родители,

Радостни сме да обявим, че тази учебна година езиков център ELC спечели конкурса за англисйки език на Столична община в две държавни училища – 81 СУ и 163 ОУ.

English Language Centre спечели благодарение на доказана учебна програма, професионални и опитни преподаватели и конкурентна цена.

В тази връзка elc.bg предлага на вашето дете целогодишно изучаване на английски език в сградата на училището, което ще ви създаде удобство и ще ви спести време и разходи.

Учениците ще имат възможност да учат езика със сертифицирани и изключително опитни български преподаватели. Всички те са магистри – филолози и педагози – като преподават активно и в други престижни учебни институции като Англо-американското училище, НБУ и организацията „Заедно в час“.

Целогодишен езиков курс 2017 – 2018:

С продължителност 100 учебни часа – 2 пъти в седмицата по 2 учебни часа, от октомври 2017 до май 2018.

 Напредъкът на детето ви се измерва на всеки три месеца чрез тест и доклад с резултатите.
 В средата и края на годината децата имат открит урок, на който можете лично да се убедите в знанията им. Нашите ръководители също присъстват и са на разположение за отговори на въпроси от ваша страна.
 При успешно завършване на курса, детето ви получава сертификат за покриване на едно ниво според Европейската Езикова Рамка.

Най-късно до X клас децата ви ще завършат с ниво С1+. Това включва и подготовка за всички международни изпити като IELTS, CAE, CPE.

Предлагаме учебни групи на различните нива – според възрастта на децата и владеенето на езика.

Свържете се с нас още днес:
M: 0896 893 101 / Т: 02 820 35 18 / (пон. – петък: 10.00 – 18.30)
info@elc.bg / www.elc.bg

Английски, Немски и Испански с IH SofiaПоследни свободни места за детските ни курсове.